Wie ben ik - Groei&Bloei

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 

Wie ben ik

Mijn naam is Stefanie de Vries. Ik woon met mijn gezin in Hendrik Ido Ambacht. Doordat ik zelf een zorgintensief gezin heb waarin autisme en ADHD een rol   spelen, ken ik als geen ander de impact van kinderen die niet lekker in hun vel zitten. Zowel kind als gezin kunnen in een negatieve spiraal terechtkomen waarbij je je gefrustreerd, uitgeput en machteloos kan voelen. Als je daar zelf deel van uitmaakt is het vaak lastig om de oplossingen te ontdekken. Je bent aan het overleven.

Als professional, moeder en ervaringsdeskundige is het mijn passie om kinderen en hun ouders/broertjes/zusjes uit zo’n situatie te helpen. Zodat ze zich weer vrij, blij en gelukkig kunnen gaan voelen en er meer rust in het gezin komt. Uitgangspunt daarbij is altijd maatwerk, en met de praktische handvatten aansturen op échte verbetering voor het kind en daarmee ook het gezin.

Ik ben als gediplomeerd kindercoach aangesloten bij beroepsorganisatie Adiona.
Naast mijn kindercoachingspraktijk zet ik mij in als regiomoeder van Mama Vita Drechtsteden. Daar organiseer ik maandelijkse bijeenkomsten voor moeders van kinderen met (het vermoeden van) autisme.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?? Maak dan nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek!

Bel of WhatsApp naar 06-41669809
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu